Під час міжнародної виставки AGRO2FOOD 28 жовтня 2025 року у місті Київ (МВЦ, Конференц-зал №1, Павільйон №1, вхід 1-С) відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2025»

Організатори:

• Об'єднана Рада українських виробників та переробників свинини
• Асоціація «М’ясної галузі»
• Прем’єр-Експо

Про захід

Бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2025» – це традиційна та найочікуваніша подія року, яка збирає ключових учасників продовольчої безпеки країни:

• зерновий бізнес
• свинарство
• м’ясну галузь
• харчову та суміжні індустрії
• ритейл

Мета заходу – створення міцних стратегічних коаліцій на всіх етапах продовольчого ланцюга, від виробництва до кінцевого споживача.

Щодо участі та партнерства звертайтесь, будь ласка:

Тел: +380635024662, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Юлія Кожокар, оргкомітет бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо – 2025»

Тел: +380677892709, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Олена Жога, конференц-менеджер виставки Agro2Food

Невеликі універсали

У класичному сегменті МТЗ вітчизняні аграрії дедалі частіше звертають увагу на сучасні комфортні...

Активний тоді, коли сходять бур’яни

Як зміни клімату впливають на ефективність ґрунтових гербіцидів у посівах кукурудзи Кліматичні...

KMZ Industries: рішуче дивимось у майбутнє

Наша зустріч із колегами з KMZ Industries — провідного виробника елеваторного обладнання України —...

АгроТренди

Вихід українського агробізнесу та фермерства на світові ринки разом з Alibaba.com та ESS

1613
Українські виробники агропродукції та фермери отримали потужний інструмент для масштабування свого бізнесу — міжнародну торгову платформу Alibaba.com , якою щодня користуються понад 40 мільйонів...

Чорний горіх: види та технологія вирощування

61444
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

38932
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.