Максимум роботи – мінімум витрат. Нові телескопічні навантажувачі Case IH Farmlift 737 приступили до роботи на філіях «Бессарабська» та «Колосівський елеватор» компанії «НІБУЛОН». Оновлені навантажувачі з унікальним поєднанням ефективності та низької вартості утримання тепер допомагають лідеру зернового експорту України та найбільшому оператору елеваторних потужностей.

На першому місці – економіка! Збільшений до 1000 мотогодин міжсервісний інтервал, нейтралізація викидів завдяки компактній вихлопній системі HI-eSCR2 та технологія AFC, що забезпечує контроль напрацювання й телеметрію, дозволяють якісно оптимізувати роботу навантажувача та досягнути мінімальної на ринку вартості володіння технікою.

Ми вдячні компанії Тайтен Машинері Україна та Case IH за партнерство. Цей навантажувач допомагає полегшити виконання складських операцій, обслуговування підприємства, а також прискорити завантаження/розвантаження збіжжя, – розповів Захар Мєдвєдєв, директор філії «Бессарабська».  

МІЦНИЙ, НАДІЙНИЙ ТА КОМФОРТНИЙ

Вантажопідйомність – до 4200 кг, висота підйому – до 9 метрів. Подвійна гідравліка, постійний потік і насос на 140 л/хв, скорочують тривалість циклу, допомагаючи швидко та ефективно виконувати системні операції. Для обслуговування підприємства «НІБУЛОН» придбав комплект із люлькою, ківшом, вилами та мітлою. Заміна знаряддя відбувається швидко, фіксація гідравлічна – з кабіни. Електронна система самовирівнювання допомагає працювати з максимальною продуктивністю.

ЗРУЧНИЙ ТА ЕФЕКТИВНИЙ

Ергономічна кабіна з оглядовістю на 360° і потужне LED-освітлення дозволяють працювати, не допускаючи втоми оператора та досягаючи кращого рівня безпеки. Навантажувач легкий в керуванні, що дозволяє швидко оволодіти технікою його управління. Знижений рівень вібрацій та надпотужне очищення повітря дозволяють уникати виникнення професійних захворювань.

Допомагаючи компанії «НІБУЛОН», ви допомагаєте вирішити питання продовольчої безпеки в усьому світі!, – зазначає Захар Мєдвєдєв.

Навантажувачі CASE IH Farmloft 737 наявні ексклюзивно у офіційного дилера бренду CASE IH на ринку України - компанії Тайтен Машинері Україна. Техніка доступна для огляду, тест-драйву та придбання. Найближчим часом заплановано проведення ряду відкритих демонстрацій машини по всій території України, тож запрошуємо всіх зацікавлених долучитися! Реєстрація для участі в безкоштовному ДЕМО-показі за посиланням.

Машини для внесення органічних добрив

Без добрив, що забезпечують рослини поживними речовинами, неможливо отримати високі врожаї. Проте,...

Захист посівів у весняний період

Весняний догляд за посівами озимини є важливим щодо дотримання агротехнічних заходів та технології...

BASF Agricultural Solutions Україна про...

У 2024 році аграрна сфера стоїть перед низкою викликів: кліматичні умови, обмежений фінансовий...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

39157
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27710
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14591
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.