11 квітня в Києві пройде конференція «М’ясний бізнес 2024»
- Деталі
- Аграрні новини
- 531
За ініціативи компанії Marko Pack 11 квітня в Києві відбудеться конференція «М’ясний бізнес 2024», цільовою аудиторією якої є: керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники відділів закупівель, головні інженери, представники ритейлу, дистриб’ютори, постачальники м’ясної сировини, інгредієнтів, обладнання та пакування.
Офіційні партнери заходу: Асоціація «М’ясної Галузі» та Favorite Food & Drinks.
У рамках програми зустрічі увагу буде приділено тенденціям світової та вітчизняної індустрії м’яса та м’ясних продуктів, а також сучасним технологіям виробництва, вирішенню питань якості та безпечності, подовженню термінів зберігання, вибору споживчого пакування. Також розглядатимуться успішні кейси створення м’ясних брендів, обговорюватимуться нові підходи щодо просування м’ясної продукції на ринку.
Зокрема, про ситуацію на ринку свинини та яловичини розповість один із провідних експертів тваринницької галузі, виконавчий директор Асоціації «М’ясної галузі», генеральний директор «Центру підвищення ефективності у тваринництві», голова виконавчого комітету Всеукраїнської мережі Доброчесності та комплаєнсу Микола Бабенко.
Основним тенденціям ринку м’ясної продукції та заморожених м’ясних напівфабрикатів буде присвячено виступ Юлії Шкурко, начальника аналітичного відділу провідної консалтингової компанії Pro-Consulting.
Тему «Маркетинг майбутнього: штучний інтелект та соцмережі в Україні» розкриє Анастасія Скорик, директор із маркетингу «МК М’ясний».
Доповідь на тему «Дріжджові екстракти: нові шляхи покращення смаку та аромату» презентує Анна Мірошніченко, технолог харчових продуктів Enzym Group.
Особливу увагу буде приділено збільшенню термінів зберігання м’ясної продукції. Про технології у цьому напрямку розповість Василь Пасічний, д-р техн. наук, проф., зав. кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій.
Також спікери конференції говоритимуть про таке:
• Тренди ринку соусів і приправ для м’ясопродуктів;
• Сенсорний аналіз як сучасний інструмент м’ясного бізнесу;
• Інноваційні рішення у заморожуванні м'ясної продукції для малих підприємств;
• Нові пакувальні рішення з термоформованої тари для м’ясної продукції;
• Некомерційні фактори, на які звертають увагу закупівельники харчових продуктів;
• Джерело кваліфікованих кадрів для м’ясопереробних підприємств.
Особливо цікавим для бізнесу може бути панельне обговорення на тему «Фінанси та грантова підтримка підприємств м’ясопереробної галузі в умовах війни», під час якого представники компанії «Грантфінанс» та громадської спілки «Клуб Рівненського Агробізнесу» ділитимуться інформацією про наявні державні та міжнародні грантові програми для українських підприємств.
Запрошуємо також до участі у внутрішній виставці, яка дає можливість продемонструвати власну продукцію та знайти нових покупців, а також ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку м’яса та м’ясних виробів, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, пакувальними рішеннями.
Участь у конференції вже підтвердили понад 100 компаній, серед яких: МХП, «ТД Кременчукм’ясо», «МК М’ясний», «Алан», «Тульчинм’ясо», «Арго-Інвест», «Салтівський м'ясокомбінат», «УПГ-Інвест» (ТМ «Сяйвір»), «Індичка», «Птахокомплекс Дніпровський», «Луцьк Фудс», «Житомирський м’ясокомбінат», «Інделіка», «Вербена», «Ідна», «Птиця Поділля», «Провінція Плюс», «Праймфуд», «Фірма Гармаш», «Укр Міт Груп», «М’ясторія», «Власна Ферма», «М’ясна Карта», «Ашан», «Омега» (Варус), «СМК-дістріб’юшин», «М’яснофф», «Морський дім», «Нова Імперія», «ВКФ Варто», «Ватаг Груп», «ДЛК Пілот», «Каміс Приправи», «М’ясний Гурман», «Новус», «Фріанна Фудс», «Смачні традиції», «М’ясоруб», «Ніжинський консервний завод», «ЯНТАС», «Агратіка», «Євро Вік» (ТМ «Ковбаси Карпат»), «Львівський холодокомбінат», «СПАЙСЕС Продакшн», «КУК - Україна», «Кормотех» та інші.
Щоб ознайомитися з умовами участі в конференції та зареєструватися (попередня реєстрація є обов’язковою!), переходьте за посиланням: САЙТ КОНФЕРЕНЦІЇ



