Щороку ДСВ наповнює свій портфель новими інноваційними сортами та гібридами. В сезоні 2022 року компанія представить українському ринку сорт озимої пшениці – ЕМБЛЕМ.

ЕМБЛЕМ(А) належить до лінійки найбільш ранніх сортів озимих пшениць ДСВ. Це важливо в умовах високих температур, які останніми роками супроводжують всю територію України. Сорт ЕМБЛЕМ (А) володіє комплексом ознак, за рахунок яких він максимально підготовлений розкрити свій генетичний потенціал у різних грунтово-кліматичних зонах України та має можливість формувати високий рівень врожайності навіть за критичних умов. Під тиском посухи насіння не встигає налитись, тому раннє дозрівання допоможе нівелювати ризики.

Крім того, ЕМБЛЕМ має гарні хлібопекарські якості зерна, які відповідають класу та високе число падіння і високу польову толерантність до фузаріозу колоса, що робить сорт максимально технологічним в процесі вирощування.

Селекція – це основа діяльності ДСВ. 29% працівників, що працюють в компанії - працюють в селекції. Основним їх завданням є безперервне створення сортів та гібридів, що максимально адаптовані до викликів сучасних погодних умов та потреб клієнта. Саме тому, щороку в своєму портфелі ми маємо набір нових інноваційних продуктів.

ДСВ – Інновації для Вашого успіху!

ТОВ «ДСВ-Україна» є дочірньою структурою Deutsche Saatveredelung AG (DSV), що базується у м. Ліппштадт, Німеччина. Історія DSV бере свій початок з 1923 року як компанії, що виробляла насіння кормових культур для фермерів, що її заснували. На даний момент DSV є одним зі світових лідерів у селекції ріпаку, зернових культур, а також кормових та газонних трав. Компанія представлена своїми дочірніми та партнерськими структурами на всіх основних європейських і трансатлантичних ринках насіння.

Рослини можуть отримати вологу без опадів: кейс...

Питання посухи та як рослинам отримувати вологу у такий критичний період залишається актуальним. В...

Фузаріозне в'янення кавунів: виклики та...

Початок повномасштабного вторгнення росії на територію Україні негативно вплинув на всі...

Взаємна вигода

Товарне кредитування, що допомагає українським агровиробникам вчасно забезпечитись добривами та...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

38704
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27468
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14389
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.