Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Будь-який громадянин України, що має ідеї та планує розпочати власну справу, може розраховувати на фінансову підтримку від держави. Планується видавати 20 тисяч таких грантів на рік. Отже, бюджет програми на рік сягатиме 5 млрд грн.

“Ми говоримо про можливість запустити будь-який мікробізнес, як то пошиття одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо”, – зазначив Денис Шмигаль.

Проте взяти участь у цій програмі зможуть ли

Нова урядова програма «єРобота»: держава надасть українцям гранти до 250 тис. грн на новий бізнес

ше ті українці, які не працюють на інших підприємствах та не ведуть інший бізнес. Для того, щоб отримати такий грант, необхідно буде подати заявку через портал “Дія” чи відділення “Ощадбанку” та додати до заявки бізнес-план.

Кошти можна буде отримати після того, як “Ощадбанк” та Державний центр зайнятості проведуть оцінку проєкту і вирішать, що він відповідає критеріям програми. Гроші держава надаватиме не готівкою, а буде перераховувати на окремий банківський рахунок.

“Додатково нові підприємці зможуть отримати дешевий кредит за програмою “5-7-9″ у розмірі до 2,5 млн грн. Це кошти на будівництво чи реконструкцію приміщень, на придбання додаткового обладнання, фінансування оборотного капіталу”, – додав прем’єр-міністр.

Джерело: bykvu.com/

Як вирощувати виноград

В Україні є дуже багато незаповнених ніш, куди вигідно вкладати свій час і кошти і однією з таких...

Як правильно вибрати високопоживні гібриди...

Для багатьох господарств у нинішніх скрутних умовах тваринництво стало якщо не «рятівною...

Важливість кормових добавок для свиней

Кормові добавки відіграють важливу роль у забезпеченні свиней необхідними поживними речовинами,...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

37933
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

26971
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14027
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Протидія весняним стресам

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.