Коли столовий буряк росте правильно, він набуває солодкого, насиченого смаку, який неможливо порівняти з магазинним.
Коли столовий буряк росте правильно, він набуває солодкого, насиченого смаку, який неможливо порівняти з магазинним.
Чорна малина (Rubus occidentalis) – це окремий вид, що належить до роду Rubus. В природному вигляді трапляється в Північній Америці, – головним чином у східній частині Сполучених Штатів Америки, де також проводиться культивація, хоча й у невеликих масштабах.
Компанії Norfolk Healthy Produce та All Aussie Farmers підписали угоду про комерційне партнерство для поширення фіолетового томата в Австралії.
Станом на 30 травня аграрії всіх областей України засіяли 97% прогнозованих площ ярими зерновими та зернобобовими, або 5,5 млн га.
Через війну багато українських фермерів і сільських домогосподарств мають обмежений доступ до своїх земель через мінну небезпеку, а також не мають фінансових можливостей для закупівлі необхідних сільськогосподарських ресурсів. Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) застерігає: без термінової та постійної підтримки тисячі домогосподарств не зможуть вчасно засіяти чи зібрати врожай – що поставить під загрозу продовольчу безпеку країни та добробут сільського населення.
Фермерське господарство «Беррі Прикарпаття» закінчило збирання першого етапу ремонтантної полуниці закритого грунту. Урожайність складає 720-750 г з куща.
Українські садівники розпочали продаж місцевої черешні нового врожаю, повідомляють аналітики. Незважаючи на весняні заморозки та несприятливі погодні умови, сезон черешні в Україні стартував вчасно.
Збільшення пропозиції тепличних огірків на українському ринку змушує виробників переглядати ціни на цю продукцію у бік зниження практично щодня, повідомляють аналітики.
Станом на травень 2025 року середня вартість одного гектара сільськогосподарської землі в Україні становить 59051 грн.
З настанням теплих травневих днів та відкриттям сезону пікніків і шашликів багато українців традиційно віддають перевагу свинині. Це м’ясо справедливо вважається одним із найпопулярніших в українській кухні завдяки своєму насиченому смаку, соковитості та універсальності в приготуванні.