Всі знають техніку CLAAS як надійну, продуктивну, зручну, точну та адаптовану до будь яких умов. Тож давайте детально розберемося, як це працює, та які технології має комбайн CLAAS TRION 700 серії!

Продуктивність

• APS HYBRID з одним або двома роторами (TRION 750) для стабільно високої продуктивності.

• Система очищення JET STREAM забезпечує інтенсивне очищення зерна.

• Система очищення 3D компенсує нахили під час роботи на схилі.

• Вивантаження 12 000 л менше, ніж за 100 секунд.

• Поворотний лоток на вивантажувальному шнеку точно спрямовує потік рослинної маси.

• Двигун Cummins для великого запасу потужності.

Точність

• Системи допомоги механізатору, наприклад CEMOS AUTOMATIC, оптимізують роботу машини до досягнення максимальної продуктивності.

• GPS PILOT CEMIS 1200 веде точно по колії.

• LASER PILOT із FIELD SCANNER має три режими автопілота.

• TELEMATICS передає дані прямо у хмару.

• DataConnect дозволяє обробляти дані машин незалежно від виробника.

Адаптованість

• Швидка заміна сегментів попередньої та основної дек.

• Завдяки редуктору молотильного барабана перемикання між двома діапазонами частоти обертання виконується без використання інструментів.

• Зміна культур виконується швидко та легко.

• Повний привід POWER TRAC та блокування диференціала забезпечують безпечний рух уперед на складних ґрунтах.

Надійність

• Концепція техобслуговування та простий доступ заощаджують час та гроші.

• Зносостійкі компоненти PREMIUM LINE гарантують тривалий термін служби.

• Легкий доступ до всіх точок технічного обслуговування.

• Тривалі інтервали техобслуговування скорочують простої та експлуатаційні витрати.

• Remote Service полегшує технічне обслуговування. MAXI CARE мінімізує ризики ремонту та простою.

Оптимальна обробка зерна із самого початку

Дбайливий обмолот

Закритий молотильний барабан є універсальним. Збільшена відстань між циліндром барабана та основною декою позитивно позначається на потоці рослинної маси. Зменшений до 20° кут атаки бичів забезпечує обмолот зерна більше тертям, ніж ударами. Це суттєво покращує якість зерна. Ощадлива обробка соломи та зерна гарантується навіть за максимальної продуктивності або в екстремальних умовах, наприклад при збиранні зеленої, довгої соломи.

Синхронне регулювання частоти обертання

Частота обертання молотильного барабана легко адаптується до будь-яких умов збирання та видів культур. Її можна плавно регулювати через CEBIS в діапазоні від 400 до 1 050 об/хв. Частота обертання барабана-прискорювача і барабана, що подає, регулюється синхронно. Завдяки такому синхронному регулюванню, незалежно від ROTO PLUS, зберігається ідеальне співвідношення частот обертання всіх барабанів. Це дозволяє повністю використати потенціал TRION.

Проста заміна сегментів дек

Короткий час переналагодження та безліч можливих комбінацій відрізняють унікальну сумісність TRION з MULTICROP. До сегментів попередньої та основної дек забезпечується прямий доступ. Під час заміни основні компоненти основної деки залишаються у машині.

Заміна сегментів попередньої деки (жовті) виконується через каменевловлювач. Сегмент основної деки (синій) становить 63% від основної деки. Його можна легко витягти збоку.

Гідравлічне регулювання деки

Безступінчасте гідравлічне регулювання положення основної деки можна виконувати з кабіни в CEBIS.

При цьому проміжок дек під барабаном-прискорювачем, молотильним барабаном і відбійним бітером змінюється синхронно. Це гарантує рівномірне та щадне проходження потоку рослинної маси.

Вбудований захист від перевантаження запобігає блокуванню та захищає систему обмолоту від пошкоджень.

Великі відцентрові сили

ROTO PLUS досягає всього

Принцип дії ROTO PLUS є простим, але ефективним. Ексцентрично розташовані високопродуктивні ротори ROTO PLUS створюють великі відцентрові сили, які забезпечують відділення зерен, що залишилися від соломи. Завдяки наявності окремої скатної дошки купа зерна, соломи і підлоги спочатку потрапляє на підготовче днище і лише потім через каскади, що продуваються на решітний стан. Це дозволяє значно знизити навантаження на решетний стан.

TRION 730/720/710 із одним ротором

У моделях TRION 730/720/710 один ротор діаметром 570 мм використовується для сепарації залишкового зерна. Безступінчасте регулювання частоти обертання одного ротора, як і у випадку з двома роторами, виконується за допомогою CEBIS.

TRION 750 із двома роторами

Рівномірне подання системою APS створює ідеальні умови для системи сепарації залишкового зерна ROTO PLUS. Відбійний бітер системи APS поділяє солому на два потоки і подає їх на обидва протихідні високопродуктивні ротори в TRION 750. Діаметр ротора 445 мм і його довжина 4 200 мм забезпечують дуже велику площу сепарації.

Безступінчасте регулювання приводу ротора.

Безступінчасте регулювання частоти обертання як двох роторів (TRION 750), так і одного ротора (TRION 730/720/710) виконується в CEBIS або напряму. Незалежно від частоти обертання молотильного барабана, частота обертання роторів регулюється в діапазоні від 400 до 1000 об/хв. Тим самим система сепарації залишкового зерна ROTO PLUS точно адаптується до поточних умов експлуатації та легше досягати оптимальної продуктивності машини без втрат.

Гідравлічне регулювання заслінок ротора.

У CEBIS можна регулювати площу сепарації залишкового зерна. Ступінчасте зменшення відкритої площі системи сепарації виконується швидко і просто з кабіни. Гідравлічні заслінки ротора закривають до чотирьох сегментів ротора під час руху. За дуже сухих умов це дозволяє знизити навантаження на решето.

При підвищеній вологості використовуйте велику площу сепарації для ефективної сепарації залишкового зерна. У TRION 730/720/710 заслінки ротора можна регулювати вручну, щоб забезпечити високу продуктивність у будь-яких умовах.

Висока якість зерна

Інтенсивне очищення

Чисте зерно коштує грошей. Система очищення JET STREAM із гідравлічним варіатором вентилятора та потужною системою повернення на домолот спеціально адаптована до системи сепарації залишкового зерна ROTO PLUS. Інтенсивне продування каскадів забезпечує ефективне попереднє очищення.

Системою JET STREAM можна зручно керувати прямо із кабіни. Ручне регулювання не потрібне. У разі потреби системою очищення JET STREAM можна керувати автоматично за допомогою CEMOS AUTO CLEANING.

Надійне транспортування

Після завершення процесів обмолоту, сепарації залишкового зерна та очищення зерно потрапляє у бункер із автоматичною кришкою. Його місткість складає до 12 000 л і відповідає високій продуктивності TRION.

Швидкість вивантаження із зернового бункера становить до 130 л/с. Сконцентрований потік полегшує наповнення транспорту. Автоматична заслінка на кінці вивантажувального шнека забезпечує захист від прокидання. Втрати при перевантаженні відсутні.

Точний замір урожайності

Новий принцип вимірювання приладу QUANTIMETER більше не потребує питомої ваги для калібрування. Він швидко і точно визначає врожайність за допомогою відбійного щитка із вбудованим вимірювальним осередком у точці розвантаження зернового елеватора. Калібрування можливе з кабіни.

Тягове зусилля та економічність не виключають один одного

Гідрооб'ємний привід ходової частини до 30 км/год

Всі моделі TRION 700 оснащені двоступінчастим гідрооб'ємним приводом, який можна легко перемикати за допомогою важеля або кнопок на підлокітнику. Високий ККД приводу забезпечує економію енергії, яку можуть використовувати інші системи машини. Колісні машини та моделі TERRA TRAC розвивають швидкість до 30 км/год.

Блокування диференціала, що включається під навантаженням

Блокування диференціала з електрогідравлічним приводом, яке можна легко активувати за допомогою кнопки на панелі керування, забезпечує безпеку роботи в екстремальних умовах. Висока тяга та зчеплення підтримуються на схилах та у вологих умовах. Також можна активувати блокування диференціала під навантаженням.

• Автоматичне включення при швидкості руху менше 10 км/год, куту повороту менше 15° або пробуксуванні.

• Автоматичне вимкнення при швидкості руху більше 10 км/год, куту повороту більше 15° або гальмуванні.

Довговічні приводи

Ефективна передача зусилля здійснюється за допомогою ремінних приводів. Приводи відрізняються низьким рівнем шуму та зношування. Усі компоненти приводу розраховані на тривалий термін служби.

• Суха муфта з гідравлічним керуванням

• Уніфіковані, що не потребують техобслуговування пристрої для натягу ременів

• На шість ременів менше

• Поліпшена передача зусилля

• Низька вартість обслуговування

Просте керування TRION

CEBIS працює інтуїтивно

Управління здійснюється інтуїтивно зрозумілим чином і вимагає спеціальної підготовки. Це означає, що навіть нові співробітники здатні керувати TRION за короткий час. У цьому важливу роль грає CEBIS. Ця система є постачальником інформації, засобом оптимізації продуктивності та вирішення проблем.

CEBIS надає миттєву допомогу

Розроблені з урахуванням досвіду незліченних користувачів комбайнів CLAAS алгоритми на вирішення різних проблем зберігаються в CEBIS. Вони враховують усі параметри, які можуть сприяти вирішенню проблеми. Таким чином вони надають механізатору всебічну підтримку для оптимального використання встановленої потужності машини.

CEBIS полегшує меню

Початківець, звичайний або експерт: ви задаєте свій тип користувача, CEBIS налаштовує рівень меню відповідно до вашого досвіду. Таким чином, нові механізатори не перевантажені складними меню. Системи допомоги механізатору також убудовані в CEBIS. Системами CEMOS DIALOG та CEMOS AUTOMATIC можна зручно керувати за допомогою сенсорного екрану. Використовуйте повзунковий регулятор, щоб встановити потрібні стратегії для автоматичних функцій.

1. CEBIS із сенсорним екраном

Торкання сенсорного екрану – і CEBIS миттєво реагує. Ви отримуєте прямий доступ до всіх функцій машини під час руху по полю та дорозі, а також до всіх модулів системи допомоги механізатору CEMOS AUTOMATIC.

2. Поворотно-натискний перемикач CEBIS

Використовуйте поворотні перемикачі, кнопку Escape та кнопки обраних функцій для безпечної навігації на панелі керування CEBIS під час руху по нерівній місцевості, наприклад, для регулювання частоти обертання молотильного барабана.

3. Пряме керування за допомогою перемикачів

Заданими основними функціями можна керувати безпосередньо за допомогою призначених перемикачів, наприклад, щоб відрегулювати зазор решета або частоту обертання вентилятора.

4. Управління вибраним CMOTION

Сім налаштувань можна запрограмувати у CEBIS як обраних і викликати за допомогою клавішного перемикача на важелі керування CMOTION. Ваша рука виконує навігацію інтуїтивно, ваш погляд залишається зосередженим на приставці.

З CEMOS механізаторам немає рівних

Індивідуальне налаштування CEMOS AUTOMATIC

CEMOS AUTOMATIC — це система допомоги механізатору, що самонавчається. Її автоматичні функції постійно та активно допомагають механізатору протягом усієї роботи. На основі агрономічних цілей, таких як якість зерна, якість обмолоту, чистота, якість соломи та продуктивність, система перевіряє датчики та налаштування та оптимізує TRION під час роботи до досягнення технічних меж продуктивності.

Механізатор ухвалює рішення

Механізатор вводить у систему свої вимоги щодо якості зерна та рівня втрат. CEMOS AUTOMATIC максимально використовує можливості машини під час збирання, щоб точно виконати критерії механізатора.

Самостійне налаштування CEMOS

Механізатор самостійно налаштовує систему CEMOS AUTOMATIC як у базовій, так і повній версії, залежно від того, які функції необхідні для оптимізації роботи машини.

Функції CEMOS AUTOMATIC

1. Керує діями механізатора на запит для оптимального налаштування машини

2. AUTO CROP FLOW. Захищає всю систему від навантаження (датчик B)

3. AUTO SLOPE. Регулює частоту обертання вентилятора під час роботи на схилі (датчики K та D)

4. CRUISE PILOT. Активно регулює швидкість прибирання (датчики A, F та D)

5. AUTO CLEANING. Оптимізує очищення за рахунок регулювання зазору решета та частоти обертання вентилятора (датчики A, C, D, G, I, J та K)

6. AUTO SEPARATION. Регулює частоту обертання ротора та положення заслінок ротора для оптимізації роботи системи сепарації залишкового зерна (датчики A, D, E, F та K)

7. AUTO THRESHING. Автоматично регулює зазор дек та частоту обертання молотильного барабана (датчики A, B, D, E, F, G, H та I)

8. Очищення 4D. Регулює положення заслінок ротора під час роботи на схилі для оптимального завантаження системи очищення (датчики K, D та E)

Датчики CEMOS AUTOMATIC

1. Датчик товщини шару матеріалу. Реєструє загальну продуктивність машини (по зерну та соломі)

2. Датчик контролю частоти обертання. Контролює частоту обертання та навантаження приводів

3. GRAINMETER. Визначає частку зерна у сході

4. Пристрій контролю пропускної здатності решітного стану. Вимірює втрати на кінці решітного стану

5. Пристрій контролю пропускної здатності ROTO PLUS. Вимірює втрати на виході ротора

6. Датчик завантаження двигуна. Повідомляє про завантаження дизельного двигуна

7. Датчик вологості зерна. Вимірює вологість зерна

8. QUANTIMETER. Визначає продуктивність машини по зерну

9. GRAIN QUALITY CAMERA. Визначає якість зерна

10. Датчик обсягу сходу. Визначає загальний обсяг сходу

11. Датчик нахилу. Вимірює нахил машини

Надійний партнер для покупки техніки CLAAS

Компанія ТОВ “ТЕХНІК МАШИНЕС ІНТЕРНЕШЕНЕЛ” була заснована 29.06.1999 року.

Ми є одним із небагатьох підприємств, яким вдалося міцно влаштуватися на ринку та стати помітним генератором сільськогосподарського виробництва у південно-східному регіоні України.

Ми офіційний дилер в Україні таких провідних німецьких виробників сільськогосподарської техніки, як CLAAS та AMAZONE

Наша компанія успішно розвивається у наступних напрямках:

• реалізація сільськогосподарської техніки, знарядь та механізмів;

• сервісне обслуговування усієї реалізованої техніки;

• регулярне постачання запасних частин;

• повний набір консультаційних послуг з усього кола технічних питань.

Посилання на наші соціальні мережі: YouTubeInstagramFacebookTikTok.

Відділ продажу техніки: email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., tel: +38 097-676-77-67

Відділ запчастин: email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., tel: +38 097-727-19-72

Відділ сервісної служби: tel: +38 067-611-34-78

Захист посівів у весняний період

Весняний догляд за посівами озимини є важливим щодо дотримання агротехнічних заходів та технології...

BASF Agricultural Solutions Україна про...

У 2024 році аграрна сфера стоїть перед низкою викликів: кліматичні умови, обмежений фінансовий...

Інкубатори для яєць: як обрати

Інкубатори для яєць є ключовим елементом у процесі розведення птиці, що дозволяє контролювати...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

39133
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27691
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14578
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.