Газонокосарки Honda - це максимально безпечний та мінімально шумний інструмент, який дозволяє працювати приємно та просто. Є декілька моментів, які треба брати до уваги, коли виникає потреба придбати інструмент цієї марки.

Як вибирати газонокосарки Honda - куди треба дивитися

По-перше, це тип двигуна. Якщо йдеться про присадибну ділянку, то найкращий варіант - це електричний прилад, а якщо треба буде косити на більшій площі, то слід звернути увагу на бензинові газонокосарки. В усякому разі Honda - це декілька рівнів регулювання висоти зрізу, що дозволяє зробити ділянку саме такою, якою її хочеться бачити, а також функція мульчування ґрунту. В багатьох моделях наявна антивібраційна система. 

Що господар ділянки має на меті, коли йому треба придбати газонокосарку? Щоб його газон виглядав якнайкраще. Тож Honda пропонує йому безліч різновидів інструментів для цього:

  • бензинові,
  • електричні,
  • акумуляторні,
  • механічні,
  • роботи,
  • сінокосарки.

Бензинова газонокосарка - те, що дарує свободу

З нею стрижка газону займатиме мінімум часу, а результат буде дійсно приголомшливим. Вона підійде не лише для садівника-любителя, але й для того, хто займається підстриганням газонів професійно.

Електрична газонокосарка - поєднання ціни та якості

Навіть при вельми скромному бюджеті придбати такий прилад не буде проблемою. Крім того, вона буде досить економною і у використанні, порівняно з бензиновим аналогом. До того ж, вона майже не дає вібрації, тож впоратися з нею буде легко. Але це, на жаль, не найкращий варіант для великих ділянок.

Акумуляторна газонокосарка - вигідно та екологічно

Вона не дає токсичних вихлопів, нею безпечно користуватися і це, мабуть, один з найкращих варіантів для невеликого садового майданчика. Завдяки самохідності за допомогою такого приладу можна обробляти місця, до яких зазвичай важко дістатися.

Щодо акумулятора, то він може бути свинцевим (це дешевший варіант) або літій-іонним (він дорожчий, але комфортніший).

Механічний прилад - максимальна економія

Коштує така газонокосарка найдешевше, а працює завдяки механічній енергії. Простіше кажучи, її треба штовхати. Вона достатньо зручна у користуванні, хоча і потребує багато фізичної сили. Але це компенсується її ціною та простотою роботи.

Сінокосарка - те, що треба для сільськогосподарських робіт

Це спеціальний механізований пристрій, який беруть у помічники у фермерському господарстві. Крім того, його використовують і працівники, які займаються роботами з озеленення парків. Наразі є дійсно великий вибір таки пристроїв.

Роботизована газонокосарка - приваблива ділянка без зайвих зусиль

Honda пропонує покупцям вибрати для себе найвищий ступінь комфорту, тобто газонокосарку, яка робитиме все за них. Зайнятий власник дому, який водночас хоче, щоб його газон завжди був доглянутий, точно зробить вибір на користь цього гаджету, який керується зі смартфону. Він повністю автоматизований, тобто треба лише запустити його, а далі треба буде тільки слідкувати за процесом.

Вибір газонокосарки - це важливо

Тож, якщо треба вибрати такий пристрій, перш за все важливо буде вирішити, скільки коштів володар ділянки готовий виділити на його придбання. Це основний критерій вибору. До того ж, потрібно одразу враховувати, у яку суму обійдеться його експлуатація.

Окрім того, важливо ще й те, то саме буде доглядати за газоном, а також те, наскільки велику ділянку оброблятиме газонокосарка. Всі ці фактори мають прямий вплив на вибір пристрою. Щодо його якості, то це навіть не питання - з Honda в ній точно немає бути ніяких сумнівів, це безперечна риса такої техніки.

Інкубатори для яєць: як обрати

Інкубатори для яєць є ключовим елементом у процесі розведення птиці, що дозволяє контролювати...

Гірчиця приносить прибуток: досвід господарств

На Сумщині розширюють площі під гірчицею, яка не тільки економічно ефективна, а й є гарним...

Як правильно годувати свиней

Вирощувати свиней складніше, ніж вирощувати інших сільськогосподарських тварин, таких як велика...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

39021
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27623
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14532
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.