Пропонуємо вашій увазі цікаву розмову з Ігорем Лумпієвим, директором ТОВ «Глобинський переробний завод», який входить до структури агрохолдингу «АСТАРТА-КИЇВ»

Детальніше...

Як товарне кредитування з відтермінуванням платежу та можливістю розраховуватися вирощеним урожаєм допомагає українським фермерам утриматися на ногах і стабілізувати фінансове становище своїх господарств

Детальніше...

Технологія ЯРОС є унікальним прикладом того, що  землеробство може бути більш прибутковим завдяки зменшенню витрат на добрива та оранку. Досвід аграріїв, які застосували ЯРОС на своїх полях це підтверджує. Звітуємо та вказуємо на помилки, які можуть завадити ефективному впровадженню технології у вашому господарстві. А також даємо можливість самостійно прорахувати витрати з ЯРОСом, і побачити яку економію на своїх полях ви отримаєте.

Детальніше...

Сучасний ринок машин і пристроїв для заготівлі деревної тріски (щепи) в Україні потужно розвивається, і нині поряд із провідними закордонними виробниками є вітчизняні бренди, що пропонують аграріям конкурентні рішення

Детальніше...

Післяжнивний обробіток має на меті кілька цілей: подрібнення і перемішування з ґрунтом рослинних решток, провокування проростання падалиці та бур’янів, підготовка до основного обробітку і навіть закриття вологи у залежності від фактичного стану полів. Для цієї операції використовують дискові та лапові агрегати, проте у дискових є кілька переваг: вони здатні подрібнювати рештки, не утворюють великих грудок і можуть працювати у більшому діапазоні ґрунтових і погодних умов.

Детальніше...

Кукурудза для українського фермера — культура особлива. Хай навіть сьогодні зерно королеви полів через відомі обмеження цінується не дуже високо, але усереднені 10 т/га, це таки 10 т, і прибуток тут можна отримати завжди, не кажучи вже про істотну корисність кукурудзи для сівозміни.

Детальніше...

У сучасному світі сільськогосподарської діяльності, де важлива ефективність та стійкість виробництва, використання натуральних кормових добавок в раціонах свиней стає все більш актуальним. Це не випадково - підходи до годівлі худоби та птиці також переглядаються на користь більш природних та екологічно стійких методів. Давайте розглянемо, чому використання натуральних кормових добавок в раціонах свиней є необхідністю.

Детальніше...

Як вирощувати виноград

В Україні є дуже багато незаповнених ніш, куди вигідно вкладати свій час і кошти і однією з таких...

Як правильно вибрати високопоживні гібриди...

Для багатьох господарств у нинішніх скрутних умовах тваринництво стало якщо не «рятівною...

Важливість кормових добавок для свиней

Кормові добавки відіграють важливу роль у забезпеченні свиней необхідними поживними речовинами,...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

37910
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

26951
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14013
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Протидія весняним стресам

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.