Компанія GOBIO запустила виробництво органічних снеків: рисових, пшоняних, кукурудзяних, горохових та мультизлакових кульок і паличок, а також рисових, гречаних та кукурудзяних хлібців.

Хлібці виготовляються методом екструзії, цей процес подібний до виробництва попкорну. Спочатку зерна замочують, потім поміщають в екструдер (спеціальне устаткування), де вони вибухають зсередини, а високий тиск обладнання їх здавлює та пресує, пише OrganicInfo.ua.

Як зазначається, такі хлібці вважаються найбільш дієтичними та можуть замінити хліб у раціоні. Важливим є саме процес їх виробництва: не додаються зайві інгредієнти, тут є тільки органічна сировина та вода, іноді додається морська сіль. Головне — при такому методі виробництва зберігаються всі вітаміни та клітковина, необхідна для хорошого травлення, а також швидше відбувається насичення організму, то ж у результаті споживач з'їсть менше калорій.

Окрім хлібців, компанія GOBIO почала виробництво кульок та паличок. Процес виробництва кульок не відрізняється від паличок, однак така форма частіше використовується для сухих сніданків.

Варто також відзначити, що компанія виготовляє снеки із таких безглютенових продуктів як пшоно та горох. А в розробці знаходиться ще велика кількість рецептів, у тому числі й для дітей.

«Я давно вже бачив, що попит на такі продукти в Україні зростає, та мав мрію налагодити власне виробництво органічних снеків, — говорить співвласник компанії GOBIO Олексій Соломко. — Сподіваюсь, продукція прийдеться до душі українським споживачам».

Компанія вже почала перемовини з мережами щодо реалізації, а також паралельно буде просувати експорт органічних снеків.

Ідеальне внесення міндобрив із причіпним...

Компанія AMAZONE представляє унікальний професійний розподільник гранульованих добрив з об’ємом...

Український тваринницький саміт: трансформуємо...

11 жовтня 2024 року у Києві відбувся UKRAINIAN LIVESTOCK SUMMIT 2024, організований компанією...

Переваги осінньої обробки гербіцидами озимих...

Затяжні теплі осені вже стали звичною прикметою аграрного сезону в Україні. Позитивні температури...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

45109
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

30858
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

17181
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.