На Київщині працює сімейна козяча ферма, де роблять швейцарські сири
- Деталі
- Аграрні новини
- 1300
Відкрити власну справу, займатися улюбленою роботою і отримувати за це непогані прибутки. Такий шлях пройшли власники сімейної молочної ферми еКОZа.
Ще три роки тому вони закупили перших кіз, а сьогодні їхню продукцію смакують по всій Україні.
І хоча наразі в господарстві задіяно лише 30 дійних кіз, господарі не мають наміру зупинятися, адже за словами співвласниці сімейної ферми Наталі, для їхньої родини потенціал у 200 кіз більш, ніж реальний.
Сама ідея розводити кіз виникла з бажання годувати родину здоровою, корисною їжею. Але ідея швидко переросло у сімейну справу, а козяче молоко у сири за технологією швейцарських, французьких та італійських майстрів.
Більше дивіться у нашому відео: