Провідний насіннєвий бренд ЛГ отримав визнання фермерів у більш ніж 140 країнах світу. І запити українських аграріїв завжди були у фокусі уваги фахівців компанії «Лімагрейн». Акція «Є пшениця — буде паляниця» вкотре стала цьому свідченням. Поєднання найкращих досягнень у світовій селекції кукурудзи й озимої пшениці покликане забезпечити врожайний прорив на наших полях.

Насіннєві здобутки компанії «Лімагрейн» стали надійним інструментом успішного господарювання як у світі, так і в Україні. LG-селекцію кукурудзи, пшениці, соняшнику, ячменю, ріпаку, гороху й льону відзначає не просто висока продуктивність загалом. Це гідна урожайність навіть під жорстким тиском стресових чинників.

Повною мірою це стосується насіннєвих продуктів, поєднаних у рамках осінньої акції «Є пшениця — буде паляниця» (термін 01.09–30.10).

Забронювавши та придбавши насіння кукурудзи, агровиробник отримує 1 т еліти пшениці з наявного насіння сортів Колоніа, ЛГ Егмонт, ЛГ Керамік

Унікальний генетичний потенціал кукурудзи ЛГ, продуктивність і стійкість до несприятливих погодно-кліматичних чинників уже здобули їй славу цариці полів у багатьох українських господарствах. Щодо пшениці «Лімагрейн», то вона заслужено посідає чільне місце у Європі й стає впевненим вибором вітчизняних хліборобів. З року в рік вклад селекції «Лімагрейн» у спільну українську паляницю поступально зростає. Напружена робота дослідних центрів «Лімагрейн», тестування в різних регіонах країни, різноманітних ґрунтово-кліматичних умовах дозволяє відібрати найкращі зразки озимої пшениці європейської селекції на користь українським агровиробникам.

Справжньою перлиною пшеничних ланів стала Колоніа. Цей сорт справді став символом високої врожайності — його реальний потенціал продуктивності — 12–14 т/га. В Україні максимальна врожайність становила 130,2 ц/га у виробничих умовах. Недарма досить часто можна чути відгуки від агровиробників, що у їх товарних посівах лідирує Колоніа від «Лімагрейн» — у поточних умовах іншим сортам конкурувати з нею важко. То ж не дивно, що насіння цього сорту нарозхват в агровиробників.

Цей середньоранній сорт німецької селекції з високою якістю зерна рекомендовано для вирощування в умовах Полісся та Лісостепу. Маючи найкращий потенціал урожайності у своїй групі стиглості, він водночас пластичний до технологій, адаптивний до погодно-кліматичних умов. Колоніа характеризується чудовою зимостійкістю й регенеративною здатністю, стійкий до вилягання й осипання колоса, має велику кількість зерен у колосі із середньою масою 1000 насінин. Також слід зазначити високу толерантність до основних хвороб: фузаріозу колоса, септоріозу, бурої/жовтої іржі, борошнистої роси та кореневої гнилі.

ЛГ Егмонт — це нове рішення для українських ланів. Його ключовою перевагою є надійний і стабільний результат за будь-яких умов. Непрості погодно-кліматичні чинники, технологічні обмеження чи особливості агрофону не стануть нездоланною перепоною для отримання хороших урожаїв.

Цей середньостиглий сорт французької селекції рекомендовано до вирощування в умовах Полісся та Лісостепу. ЛГ Егмонт посідає чільні місця за толерантністю до основних хвороб — септоріозу листя, фузаріозу колоса, бурої/жовтої іржі, борошнистої роси, він має високий рівень зимостійкості, стійкість до вилягання, високу масу 1000 насінин.

ЛГ Керамік — теж нове зіркове рішення від «Лімагрейн» у царині озимих зернових. Фахівці зазначають: досягнуте неперевершене поєднання високого рівня врожайності, чудової толерантності до основних хвороб і високих якісних показників зерна озимої пшениці.

Цей середньоранній сорт німецької селекції найкраще себе показує в умовах Полісся та Лісостепу. Насамперед він характеризується високим рівнем адаптивності до погодно-технологічних чинників, стійкий до впливу низьких температур у зимово-весняний період, формує стабільний добрий урожай за браку вологи, має добру озерненість колоса та стійкість до вилягання. А хлібопекарські характеристики зерна найвищого ґатунку — вміст білка, вміст клейковини та число падіння — роблять ЛГ Керамік справжньою родзинкою якості в українській паляниці.

То ж головні бонуси насіннєвої акції від «Лімагрейн» кожен хлібороб отримає в себе на полі. Адже найкращі досягнення європейської селекції щедро втіляться в посівах кукурудзи та пшеничних ланах.

Захист посівів у весняний період

Весняний догляд за посівами озимини є важливим щодо дотримання агротехнічних заходів та технології...

BASF Agricultural Solutions Україна про...

У 2024 році аграрна сфера стоїть перед низкою викликів: кліматичні умови, обмежений фінансовий...

Інкубатори для яєць: як обрати

Інкубатори для яєць є ключовим елементом у процесі розведення птиці, що дозволяє контролювати...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

39102
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27677
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14565
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.