У київському ресторані готують страви із бджіл
- Деталі
- Аграрні новини
- 3374
Борщ, вареники, галушки, деруни... Назви українських страв, здається, можна продовжувати безкінечно. Але поруч з такими визнаними кулінарними шедеврами, в одному київському ресторані, можна скуштувати менш відому, чи можна сказати, геть не відому, страву зроблену із бджіл.
Про страву із бджіл розказав відомий ресторатор Євген Клопотенко в інтерв"ю сайту "Радіо свобода".
Читайте також: Названо сорт жимолості, що став торік рекордсменом з урожайності в Україні
Насправді бджоли – це бджолиний підмор говорить Євген Клопотенко. А бджолиним підмором лікуються. Я купую цих бджіл в аптеці. Бджоли помирають взимку. І всі пасічники знають, що коли ти відкриваєш вулик, то там багато мертвих бджіл. Ти робиш настоянку і лікуєшся. А я не роблю настоянку, а бджіл подаю людям. Це унікальна річ, якої немає у жодному ресторані світу.