Українсько-нідерландські інвестиції дозволили збудувати новий сучасний майданчик для збільшення ефективності ведення аграрного бізнесу з продуктами тваринництва.

Про це повідомляє Агробізнес Сьогодні.

Сьогодні, 23 червня 2021 року, у м. Буськ (Львівська область) відбулося офіційне завершення будівництва заводу компанії «Фіднова». Завод став найбільшим та найсучаснішим виробництвом кормових добавок в Україні, поєднавши українські та нідерландські інвестиції.

102

«Фіднова» – інвестиційний проект групи компаній «Ефективні інвестиції» спільно з «Mada Participations B.V.» та UMG Investments (Нідерланди). Загальний обсяг інвестицій склав більше 20 мл. доларів США.

 

Liski edited edited

Ігор Ліскі, голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції»

 

Виробництво «Фіднова» стало першим в нашій державі незалежним майданчиком, яке прийматиме і перероблятиме сировину від зовнішніх постачальників, зокрема від сільськогосподарських компаній Заходу України. Підприємство має вирішити проблему екологічних загроз та небезпек, які з’являються через безвідповідальну переробку відходів тваринного походження. «Фіднова» формує умови для безпечного навколишнього середовища на територією всієї нашої держави. Саме високотехнологічний завод гарантуватиме ветеринарно-санітарний контроль та екологічну безпеку регіону присутності. Аграрні підприємства отримали можливість повноцінно слідувати законній та безпечній переробці відходів тваринного походження.

 

Ogorodnik

Андрій Огороднік, генеральний директор компанії «Фіднова»

 

Важливо, що «Фіднова» є сучасним виробником натуральних та якісних інгредієнтів на ринку відгодівлі худоби. Ключовими пріоритетами у компанії називають інноваційні технології, суворе дотримання міжнародних стандартів якості GMP+, HAACP, ISO 9001:2015 та прозорі умови співпраці з аграріями. Крім того, тут прагнуть дотримуючись високих стандартів створювати якісні кормові добавки як для вітчизняних споживачів, так і для клієнтів на світових ринках. На презентації компанії йшла мова про унікальний підхід у відборі і контролі вхідної сировини, специфіку високотехнологічного обладнання та про плани реалізації.

 

Kozackiy edited

Максим Козацький, голова обласної адміністрації Львівщини

 

Також учасники заходу мали змогу провести екскурсію заводом та взяти участь в експертній дискусійній панелі про ефективну переробку відходів тваринництва.

«Кредитний Коридор» від ADAMA: досвід...

Участь у програмі «Кредитний Коридор» від ADAMA дає змогу зберегти бізнес і розвивати...

Дослідження роботи ротаційної борони

Вплив швидкості руху ротаційної борони на якість роботи досліджували українські вчені протягом...

Рослини можуть отримати вологу без опадів: кейс...

Питання посухи та як рослинам отримувати вологу у такий критичний період залишається актуальним. В...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

38784
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27501
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14424
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.