Німецька компанія LEHNER випускає пневматичні сівалки, вакуумні сівалки точного висіву, універсальні сівалки розкидної сівби та інші агрегати для потреб кожного господарства. Техніка обладнана окремим 12-вольтовим приводом і працює незалежно від інших приводів, будь то кардан або гідравлічна система. Таке конструкторське рішення дозволяє встановити висівні модулі на будь-які агрегати, які є у фермерському господарстві, та одночасно виконувати дві й більше робочих операцій.

Яскравим прикладом універсальності, продуктивності та потужності є лінійка пневматичних шлангових сівалок VENTO. Пристрій призначений для посіву насіння трав, проміжних культур, сидератів, внесення добрив та інших зернистих та гранульованих матеріалів.

Найпродуктивніша техніка

Сівалки VENTO встановили світовий рекорд з продуктивності, який не змогла побити аналогова техніка інших виробників. Найбільший показник ширини розкидання електричних шлангових моделей в інших виробників становить 6 м. Натомість пневматичні сівалки VENTO мають ширину захвата до 12 м.

Найпотужніша техніка

VENTO – це найпотужніша сівалка у своєму класі. Вона може висівати зернові до 120 кг/га, трави та травосуміші – до 40 кг/га. Натомість аналогова техніка від інших компаній має наступні показники: зернові – до 40 кг/га, трави та травосуміші – до 12 кг/га. Як, бачите, різниця суттєва. Ефективність роботи з сівалками VENTO підвищується в три рази.

Додамо, що серед експлуатаційних переваг сівалок VENTO – надточне внесення та дозування матеріалів. Основні компоненти, шланги, дозатор, комплект котушок швидко знімаються без будь-яких інструментів. Демонтаж або монтаж можна здійснити навіть у полі просто й без зайвих затримок.

Нагадаємо, що офіційним дилером німецького виробника LEHNER в Україні є компанія HF Agro, яка досконало знає потреби кожного українського аграрія, знаходить та пропонує найкращі рішення для прибуткового землеробства.

Машини для внесення органічних добрив

Без добрив, що забезпечують рослини поживними речовинами, неможливо отримати високі врожаї. Проте,...

Захист посівів у весняний період

Весняний догляд за посівами озимини є важливим щодо дотримання агротехнічних заходів та технології...

BASF Agricultural Solutions Україна про...

У 2024 році аграрна сфера стоїть перед низкою викликів: кліматичні умови, обмежений фінансовий...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

39178
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27721
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14600
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.