Мрієте зібрати врожай швидко, якісно та найголовніше – з мінімальними втратами? Нова лінійка комбайнів Axial-Flow 250, бренду CASE IH, безпосередньо американського виробництва, дозволяє отримати надвисоку продуктивність та забезпечити якісний обмолот будь-якої культури.

Комбайни оснащено телеметрією, яка дозволяє створювати картографування, а також слідкувати за кодами помилок, тобто за допомогою цієї інформації агрономи та інженери підприємства зможуть швидко та ефективно приймати обґрунтовані рішення щодо зміни роботи техніки в полі. Завдяки простоті та зручності цієї системи аграрії називають комбайни Axial-Flow 250 – «комбайнами на долоні».

Високофункціональні комбайни CASE IH Axial-Flow моделей 7250 та 8250 зараз в наявності на складі Тайтен Машинері Україна й готові приступити до роботи у Вашому господарстві негайно!

Висока продуктивність за мінімальних витрат

CASE IH понад 40 років є лідером з виробництва роторних комбайнів. Перший роторний комбайн було випущено у 1977 році й усі подальші вдосконалення виробник створював на засадах простоти та максимальної ефективності збирання врожаю. Також величезну увагу приділено збереженню форми зерна за рахунок делікатного обмолоту. Жоден інший виробник не пропонує таку досконалу якість врожаю з мінімальною кількістю незернових залишків та високою здатністю до проростання. Комбайн Axial-Flow та зернину сміливо можна назвати ідеальною парою. До того ж, цей агрегат максимально економічний в експлуатації та дозволяє швидко коригувати дії оператора навіть на віддаленій відстані.

Готовий до точного землеробства

Системи точного землеробства від Case IH (Advanced Farming Systems, AFS™) збирають та надсилають важливі дані, які необхідні для прийняття рішень щодо вирощування рослин та управління витратами. Система AFS AccuGuide здійснює автоматичне керування комбайном за допомогою GPS з повторюваною точністю проходження до 2,5 см, рядок за рядком, що дозволяє зменшити кількість перекриттів, заощадити час та пальне. Технології точного землеробства знижують втому оператора, підвищують продуктивність та дозволяють використати потенціал комбайну на повну потужність. За допомогою AFS Connect™ Ваші дані потраплятимуть на комп’ютер в режимі реального часу, даючи змогу оперативно зробити поправки та надіслати інструкції в поле.

Дізнатися про додаткові опції та фінансові програми для вигідного придбання комбайну, Ви можете на веб-сайті компанії Тайтен Машинері Україна або за телефоном гарячої лінії 0 800 50 8080

Що слід урахувати для успішного захисту...

Контроль засміченості поля — це завжди важливий аспект агротехнічних заходів. Часом навіть...

Один AXION — добре, але три — краще!

Чому ПП «Агроспаське» придбало вже третій трактор CLAAS AXION 950 і придивляється до іншої техніки...

Елеватор — гра в довгу

Елеваторний комплекс — великий інвестиційний проєкт, який зазвичай будують стадійно: раз на кілька...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

39565
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27948
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14765
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.