Попри високу вартість ЗЗР, без них не обійтися і вносити їх треба вчасно. Але часто буває, що найбільш відповідальний момент техніка, навіть найбільш безвідмовна, виходить із ладу. Для обприскувачів – ця проблема особливо небезпечна, адже кожен пропущений день – це мінус урожаю. Досить часто проблеми у обприскувачі відбуваються саме із насосом. Недостатній тиск, чи повний вихід з ладу спричинять повну зупинку обприскувача. Сайт https://agroplast.ua/uk_UA/c/Насоси-для-польського-обприскувача/145 пропонує рішення у вигляді недорогих та надійних насосів для польського обприскувача.

На сайті представлені невеликі моделі для навісних обприскувачів. Це можуть бути як компактні польські обприскувачі, так і саморобні. Адже завжди можна підібрати помпу за розміром, тиском та кількістю прокачуваної води за хвилину.

Здебільшого на сайті представлені насоси мембранно-поршневого типу. Адже це найпоширеніший тип насосів для обприскувачів. Вони дозволяють впоратися як з малою, так і з великою площею посівів.

На всі насоси надається 2 роки гарантії, що є гарним аргументом на користь їхньої надійності та безвідмовності в експлуатації.

Головні переваги насосів для польських обприскувачів.

  • Усі насоси, що представлені на сайті agroplast.ua виготовлені з міцного високоякісного плластику, що дозволяє використовувати їх навіть на внесенні КАСу.
  • Усі елементи насоса виготовлені з якісних комплектуючих, які невразливі до агресивних хімічних речовин, які вносяться на полях.
  • Усі насоси проходять перевірку, що в поєднанні із надійною та якісною збіркою гарантує їм тривалий час роботи без збоїв та деформації.
  • Насоси можуть підійти усім навісним обприскувачам, чи то маленькі садові – чи великі навісні, що використовуються на великих площах.
  • На усі насоси надається гарантія від виробника.
  • Завдяки компактній формі насоси підійдуть на більшість навісних обприскувачів.
  • Усі комплектуючі можна замінити.

Що робити, якщо насос для обприскувача вийде з ладу.

Загалом ці насоси дуже витривалі, так завдяки використанню голкових підшипників, продовжується безаварійна робота насосів. Однак, навіть найнадійніший пристрій із часом виходить із ладу.  На сайті Агропласту представлений каталог, який передбачає наявність усіх комплектуючих до насоса. Це дозволить вам в найкоротші терміни провести заміну необхідних елементів, що вийшли з ладу.

Як вирощувати виноград

В Україні є дуже багато незаповнених ніш, куди вигідно вкладати свій час і кошти і однією з таких...

Як правильно вибрати високопоживні гібриди...

Для багатьох господарств у нинішніх скрутних умовах тваринництво стало якщо не «рятівною...

Важливість кормових добавок для свиней

Кормові добавки відіграють важливу роль у забезпеченні свиней необхідними поживними речовинами,...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

37874
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

26886
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14006
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.