Компанія Amazone представляє високопродуктивні моделі причіпних обприскувачів UX 7601 Super з фактичним об’ємом бака 8.000 л і UX 8601 Super з фактичним об’ємом бака 9.000 л.

Завдяки постійному вдосконаленню дизайну машин Amazone нові моделі попри те, що мають бак місткістю до 9.000 л і ширину штанги до 42 м, зберігають відмінну маневровість і високу стійкість одновісного обприскувача. З абсолютно новою конструкцією рами нові моделі заповнюють пробіл між найбільшим досі одновісним обприскувачем Amazone 6.200 л і тандемним обприскувачем з об'ємом бака 11.200 л. Оснащені всіма інноваційними технологіями Amazone для захисту рослин, вони гарантують найвищу точність, дієвість та ефективність.

Максимальний об’єм при максимальній компактності та продуктивності

Оновлена рама на обприскувачах UX 7601 Super і UX 8601 Super є суцільною та проходить безпосередньо від осі до нижньої навіски. Завдяки формі рами, яка нахилена вперед, досягається ідеальний розподіл маси обприскувача. Таким чином, допустимі навантаження як на вісь, так і опорне, використовуються оптимально.

Центр рівноваги в новій концепції рами розташований дуже глибоко. За рахунок цього гарантується висока стійкість навіть на схилах і при проходженні поворотів. Одночасно рама забезпечує досить високий кліренс. Опційно обприскувач оснащений нижнім захистом, який запобігає пошкодженню високих посівів. Ще один плюс: завдяки суцільній рамі, без окремого дишла, нові обприскувачі UX Super мають порівняно низьку власну масу.

Вузька форма бака для розчину, разом з розташованими на рамі зліва і справа баками для чистої води, сприяє безпечному руху особливо при частково заповненому баку. Ще однією перевагою виготовленого з полімеру бака є поєднання круглої форми і дуже гладких внутрішніх і зовнішніх стінок, яке дозволяє легко проводити очищення. За рахунок продуманої геометрії не виникає проблем при очищенні стінок бака.

4-кратно демпфуюча штанга Super-L3 з шириною захвату до 42 м

При високих вимогах роботи з новими обприскувачами UX пропонується штанга Super-L3 з шириною захвату 39, 40 або 42 м.

Важливо: штанга Super-L3 з точками складання 12, 24 і 33 м і опційними редукційними шарнірами на зовнішніх секціях пропонує більше гнучкості при роботі зі зменшеною шириною захвату. Одностороннє складання аж до зовнішнього сегмента для об'їзду перешкод також є великою перевагою.

Надміцні і одночасно надлегкі секції штанги в профільній конструкції та шарніри з гідравлічним переднатягненням на крайніх секціях, повністю виготовлених з алюмінію, забезпечують надзвичайно спокійне положення штанги. Крім того, нові варіанти штанги Super-L3 з шириною захвату від 39 до 42 м серійно оснащені системою активного ведення штанги ContourControl і активного демпфування штанги SwingStop.

Родзинкою конструкції є те, що за рахунок почергового складання секцій одна в одну, штанга не виступає за межі обприскувача. Це забезпечує компактне положення штанги при транспортуванні. Складена штанга Super-L, оснащена ресорами, надійно розташовується на спеціально розроблених упорах. Тому пошкодження, які зазвичай виникають при транспортуванні обприскувача, в Amazone відсутні.

Нові моделі UX 7601 і 8601 пропонуються також з меншою шириною захвату штанг Super-L2 і Super-L3.

2 1 edited

 Високопродуктивні насоси без компромісів

Ідеальна продуктивність змішувача при великому обсязі бака забезпечується завдяки двом високопродуктивним мембранно-поршневим насосам 250 л/хв (насос обприскування) і 350 л/хв (насос змішувача). Дуже надійні мембранно-поршневі насоси дозволяють зберігати незмінно високу потужність подачі, незалежно від тиску обприскування. Навіть при високому тиску в системі продуктивність змішувача і норма внесення залишаються незмінно високими.

Крім того, мембранно-поршневі насоси є самовсмоктувачами, за рахунок чого повна циркуляція розчину здійснюється дуже просто і швидко. Це гарантує також швидке та повноцінне очищення. Нове покоління насосів володіє, до того ж великим діаметром поршня, завдяки чому механічне навантаження на мембрани зменшується. Це забезпечує дуже високі терміни експлуатації при мінімальних витратах на технічне обслуговування.

Привід насоса обприскування і насоса змішувача може бути на вибір – гідравлічним або від карданного валу.

Важливо: повністю інтегрований в ISOBUS-управління гідравлічний привід насоса автоматично регулює необхідну кількість обертів насоса в залежності від режиму експлуатації.

Найвищий комфорт в управлінні через SmartCenter

Разом з колосальною продуктивністю, обидві нові моделі UX Super забезпечують менше навантаження на механізатора. Адже під захисним ковпаком, з лівого боку машини, розташований центр налаштувань – SmartCenter з усіма елементами управління. Крім того, тут розміщений високопродуктивний промивний бак об'ємом 60 л.

SmartCenter пропонує ідеальне рішення для будь-яких запитів клієнтів: разом зі стандартним пакетом (з повністю ручним регулюванням) пропонується також інтелектуальний, але простий Comfort-пакет з терміналом TwinTerminal 3.0. Він включає в себе автоматичну зупинку всмоктувального і напірного заповнення, автодинамічне регулювання змішувача залежно від рівня заповнення і дистанційні програми очищення. Максимальна зручність пропонує пакет Comfort plus з сенсорним терміналом для управління машиною з автоматизованими процесами заповнення і очищення.

Максимальна продуктивність з High Flow +

Для забезпечення дієвої обробки з потрібною нормою витрати при дуже великій ширині захвату і високих швидкостях обприскувачі UX 7601 Super і UX 8601 Super можуть бути опційно оснащені системою HighFlow +. Це інтелектуальна система регулювання, що дозволяє використовувати обидва насоси для режиму обприскування, забезпечуючи при цьому високу продуктивність змішувача для отримання однорідного розчину. Всі компоненти системи HighFlow + повністю інтегровані в процеси очищення.

Завдяки постійному вдосконаленню компактного дизайну машин Amazone нові моделі UX 7601 Super і UX 8601 Super поєднують в собі об’єм бака до 9.000 л і ширину штанги до 42 м з хорошою маневровістю і високою стійкістю одновісного обприскувача.

Оснащені всіма інноваційними технологіями Amazone для інноваційного захисту рослин, нові причіпні обприскувачі Amazone UX 7601 Super і UX 8601 Super гарантують найвищу точність, дієвість та ефективність.

Довідково: компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гаст спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на дев'яти різних виробничих майданчиках в Німеччині, Франції, Росії та Угорщині з загальною кількістю співробітників близько 1.900 чоловік. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить в групу AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом з "інтелектуального рослинництва" в галузі сільського господарства. Детальніше про компанію: www.amazone.com.ua

Як вирощувати виноград

В Україні є дуже багато незаповнених ніш, куди вигідно вкладати свій час і кошти і однією з таких...

Як правильно вибрати високопоживні гібриди...

Для багатьох господарств у нинішніх скрутних умовах тваринництво стало якщо не «рятівною...

Важливість кормових добавок для свиней

Кормові добавки відіграють важливу роль у забезпеченні свиней необхідними поживними речовинами,...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

37916
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

26958
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14020
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Протидія весняним стресам

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.