ФГ «Натс’ен’Гарден», яке має на Київщині насадження 22 га органічного фундука десертних сортів, цього року починає вирощувати органічну спаржу.

Про це розповіла керівник фундукового саду «Натс’ен’Гарден» Ніна Смирнова під час регіонального форуму «Органічна Україна 2021. Київ».

Читайте також: Шкідники сої — загроза посівам

«Загальна площа земель господарства складає 25 га, і на вільній ділянці ми вирішили спробувати посадити спаржу. В саду використовуємо технології, які дозволяють автоматизувати виробництво та по максимуму механізувати роботу», — розповідає Ніна Смирнова.

За її словами, ФГ «Натс’ен’Гарден» отримало поворотну фінансову допомогу від держави як новостворене господарство та на закладку багаторічних насаджень.

«Нам пощастило, адже ми працюємо в тому сегменті, який міністерством був виділений як пріоритетний», — зауважує Ніна Смирнова.

Джерело: agroportal.ua

Як правильно вибрати високопоживні гібриди...

Для багатьох господарств у нинішніх скрутних умовах тваринництво стало якщо не «рятівною...

Важливість кормових добавок для свиней

Кормові добавки відіграють важливу роль у забезпеченні свиней необхідними поживними речовинами,...

Сучасні тенденції в сегменті розкидачів...

Розкидачі (або ж розподілювачі) гранульованих мінеральних добрив і нині є актуальними у...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

37842
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

26863
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

13989
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.