Сівалка Proceed другий рік поспіль отримує нагороду Farm Machine (раніше відому як «Машина року») в категорії «Посівна техніка». Proceed також отримала срібну медаль за інновації на виставці SIMA-2022, що проходить в Парижі (Франція).

Про це повідомляє пресслужба компанії Väderstad.

У березні 2022 року Proceed отримала нагороду Farm Machine в рамках виставки Agritechnica-2022. Тепер сівалка Proceed знову стала переможцем: на виставці SIMA-2022, що проходить у Парижі (Франція). Proceed отримала нагороду Farm Machine 2023 в категорії «Посівна техніка». Міжнародне журі, що складається з журналістів фермерських журналів, ухвалило рішення — вручити цю престижну нагороду Proceed вже другий рік поспіль.

Proceed також отримала срібну медаль за найкращу інновацію на виставці SIMA-2022, нагороду, яку присудило журі, що складалося з понад 20 французьких і міжнародних спеціалістів у галузі сільського господарства.

Ми надзвичайно раді, що Proceed і далі привертає до себе все більше уваги й отримує визнання. Прямо зараз ми проводимо польові випробування в різних країнах Європи, і навіть якщо не можемо поділитися всіма подробицями, запевняємо, що вони показують дивовижні результати з високими показниками врожайності за менших витрат, — розповідає Оскар Карлссон, директор з розробок сівалок точного висіву компанії Väderstad.

Сівалка Proceed — це технологічний стрибок у сфері точного землеробства, який дозволяє висівати насіння як зернових, так і технічних культур на ідеальній глибині з точністю до міліметра. Це дає змогу значно покращити такі показники, як рівень урожайності, необхідність обробітку ґрунту, проведення хімічної обробки та застосування добрив.

Через кілька тижнів вийде новий документальний серіал Väderstad про Proceed. У цьому серіалі будемо стежити за розробленням сівалки та її випробуваннями, що нині відбуваються в багатьох містах Європи. Ми дуже раді вітати всіх, хто бажає ближче познайомитися з нашою новою розробкою Proceed і дізнатись більше про те, як забезпечуємо якість нашої продукції ще до того, як вона стає власністю клієнтів.

Стежте за інформацією про Proceed за посиланням.

Як вирощувати виноград

В Україні є дуже багато незаповнених ніш, куди вигідно вкладати свій час і кошти і однією з таких...

Як правильно вибрати високопоживні гібриди...

Для багатьох господарств у нинішніх скрутних умовах тваринництво стало якщо не «рятівною...

Важливість кормових добавок для свиней

Кормові добавки відіграють важливу роль у забезпеченні свиней необхідними поживними речовинами,...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

37922
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

26961
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14024
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Протидія весняним стресам

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.