Потужності виробничого майданчику станції ДСВ в Льойтевіці, що на сході Німеччини, були значно розширені, завдяки будівництву нового цеху.

Як повідомили у компанії ДСВ-Україна, після більш, ніж року будівництва, цех відкритий для сушіння та зберігання товару загальним обсягом більше 800 т.

Нагадаємо, що селекційно-дослідна станція, яка знаходиться в Льойтевіці, поблизу Дрездена, на сході Німеччини, розташовується на площі 450 га. Можливості станції включають: 90 га полів для селекції та тестувань; розплідники з комплексною технологією тестування; лабораторію якості для зернових; демонстраційну платформу для маркетингових цілей; теплиці; кліматичну камеру; сховище селекційного матеріалу.

Читайте також: ЕМБЛЕМ: новий сорт озимої пшениці від компанії ДСВ

Загалом мережа селекційно-дослідних станцій ДСВ налічує 9 станцій на території Європи та станцію в Канаді. Крім того, компанія придбала 100% акцій канадської селекційної компанії Northstar Seed Ltd. Станція в Черкасах також є частиною загальної мережі селекційно-дослідних станцій та діє за єдиною системою селекції ДСВ.

На церемонії відкриття цеху станції були присутні члени ради Директорів та Наглядової ради компанії ДСВ.

ТОВ «ДСВ-Україна» є дочірньою структурою Deutsche Saatveredelung AG (DSV), що базується у м. Лібдштадт, Німеччина. Історія DSV бере свій початок з 1923 року як компанії, що виробляла насіння кормових культур для фермерів, що її заснували. На даний момент DSV є одним зі світових лідерів у селекції ріпаку, зернових культур, а також кормових та газонних трав. Компанія представлена своїми дочірніми та партнерськими структурами на всіх основних європейських і трансатлантичних ринках насіння.

Три врожаї картоплі за сезон

Це на практиці доводить завідувач Проблемної науково-дослідної лабораторії «Інститут проблем...

«Кредитний Коридор» від ADAMA: досвід...

Участь у програмі «Кредитний Коридор» від ADAMA дає змогу зберегти бізнес і розвивати...

Дослідження роботи ротаційної борони

Вплив швидкості руху ротаційної борони на якість роботи досліджували українські вчені протягом...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

38816
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27516
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14439
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.