Для розвитку нідерландського стартап-проєкту AgXeed B.V група AMAZONE посилює свою фінансову участь у ньому. Ще одним партнером стартапу серед виробників сільськогосподарської техніки є компанія CLAAS – адже серед інших інвесторів у стартапі бере участь підприємство Seed Green Innovations GmbH.

Про це повідомляє пресслужба компанії AMAZONE.

«AMAZONE інтенсифікує успішну співпрацю і стає стратегічним партнером стартап-компанії AgXeed. Метою партнерства є модернізація навісного устаткування AMAZONE з точки зору автономної експлуатації на полі. Важливою складовою кооперації також є зацікавленість у відкритих роз'ємах для забезпечення сумісності та сполучення знарядь і тягача. Колаборація у цих напрямках допоможе компаніям взаємно досягти максимальної вигоди», – йдеться у повідомленні.

AgXeed AgBot з гусеничним шасі та сівалкою точного висіву AMAZONE Precea 3000-FCC з фронтальним бункером FTender 1600

У центрі спільної роботи – клієнт зі своєю програмою. Партнерство AgXeed, Claas та AMAZONE спрямоване на те, щоб фермери світу могли отримати найкраще рішення для агровиробництва.

Автономні платформи AgXeed ідеально пасують до лінійки машин AMAZONE. Мінімальний тиск на ґрунт, ідеальний розподіл маси та гнучкість простору для агрегатування відкривають нові можливості інтелектуальних рішень для землеробства.

AgXeed AgBot з гусеничним шасі та навісним культиватором AMAZONE Cenio з 3-метровою шириною захвату та ножовим катком з фронтальним навішуванням

Аграрії вже впродовж кількох років успішно застосовують агробот AgBot з гусеничним шасі в комбінації з ґрунтообробною та посівною технікою AMAZONE. Новий 4-колісний агробот AgBot можна застосовувати як з ґрунтообробними знаряддями та сівалками, так і з просапною технікою Schmotzer для механічної боротьби з бур'янами. Універсальні системи фронтальних бункерів FTender для посівного матеріалу та добрив, а також фронтальні баки FT-P для засобів захисту рослин та рідких добрив можна комбінувати з різними навісними машинами AMAZONE. Системи датчиків постійно контролюють та аналізують робочий процес.

У центрі уваги автономної системи завжди оптимальна якість виконання процесів та якість роботи загалом. Виклики технологічної безпеки можна особливо успішно подолати завдяки поєднанню різного досвіду застосування AgXeed, Claas та AMAZONE.

4-колісний AgXeed AgBot з просапним устаткуванням Schmotzer Select

Для фермерів, керівників господарств та інших користувачів використання автономних систем обробітку в кінцевому підсумку означає більше вільного простору для агрономічного та стратегічного менеджменту на підприємстві.

Компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гаст спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на десяти різних виробничих майданчиках в Німеччині, Франції, Росії та Угорщині з загальною кількістю співробітників близько 1.900 чоловік. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить в групу AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом з "інтелектуального рослинництва" в галузі сільського господарства. Детальніше про компанію: www.amazone.com.ua

Нідерландський стартап AgXeed пропонує інтелектуальну, стійку і повністю автономну систему вирощування з масштабованим технічним забезпеченням, інструментами віртуального планування та широким спектром варіантів використання та обробки даних. У цих сферах підприємство сьогодні належить до провідних у Європі. Після представленої у 2020 р. гусеничної версії потужністю 115 кВт, у 2021 році з’явився триколісний агробот AgBot для використання у виробництві плодів та виноробстві, а нещодавно – і чотириколісний агробот AgBot потужністю по 55 кВт кожен. Усі агрегати оснащені дизель-електричним приводом. Спільно з AMAZONE та іншими партнерами, AgXeed планує впродовж наступних років прискорити розробку ефективних та комплексних сільськогосподарських рішень. 

«Кредитний Коридор» від ADAMA: досвід...

Участь у програмі «Кредитний Коридор» від ADAMA дає змогу зберегти бізнес і розвивати...

Дослідження роботи ротаційної борони

Вплив швидкості руху ротаційної борони на якість роботи досліджували українські вчені протягом...

Рослини можуть отримати вологу без опадів: кейс...

Питання посухи та як рослинам отримувати вологу у такий критичний період залишається актуальним. В...

АгроТренди

Чорний горіх: види та технологія вирощування

38803
Чорний горіх, поки це дерево не стало у нас особливо популярною культурою. Чорний горіх є найближчим родичем такого відомого нам волоського горіха, який ми звикли вирощувати у себе на ділянках і...

Виробництво та перспективи чорного часнику

27510
Нещодавно український медійний простір сколихнула новина - виявляється у світі вже давно популярний чорний часник. Більше того, він вважається найсолодшим овочем. Відразу допитливі фермери почали...

Експерт розказав, скільки потрібно вкласти в гектар овочів

14434
Не секрет, що потенціал овочевої галузі в Україні далеко не реалізований. Ми і досі щороку імпортуємо десятки і сотні тисяч різноманітних овочів, починаючи із цибулі та часнику і закінчуючи...

Про нас

Сайт "Агрономія сьогодні" - агрономічний довідник для фермерів та агрономів. На нашому сайті ви знайдете інформацію про вирощування, підживлення та захист сільськогосподарських культур.
Маршала Гречка, 13
+38 (044) 494 09 52
office@agronomy.com.ua

Останні новини

Використання матеріалів

Використання матеріалів і новин із сайту видання «Агрономія Сьогодні» дозволяється лише за умови посилання на http://agronomy.com.ua/. Для новинних та інтернет-видань обов'язковим є пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання у першому абзаці на процитовану статтю чи новину.